Vores projekter

Lad os bygge en bedre fremtid sammen

Danmark

Wings to Learn – Solidaritetskorps Youth Leadership Development-Erasmus+/European Union

Vi samler deltagere fra alle samfundslag til meningsfulde oplevelser år efter år. Vores fordybende programmer giver unikke muligheder for personlig vækst og udvikling, men giver altid plads til at have det sjovt. Vores frivillige program gør det sjovt at lære og udforske, og deltagerne går derfra og føler sig opløftede og inspirerede. Er du klar? Kom og vær med på dit næste eventyr.

Schweiz: 

”Vinger til at lære: styrkelse af børn” – undervisning i menneskerettigheder
”Vinger til at lære: styrkelse af børn” fokuserer på, hvordan musik kan bruges som et værktøj i menneskerettighedsundervisning til holistisk menneskelig udvikling. Den fulde karakterudvikling gennem musik/musikuddannelse fremmes ved at forstå, hvem vi er ifølge de der nævnte forbindelser mellem de gamle østlige og vestlige traditioner. Denne uddannelse vil bidrage til at kunne løse problemer i vores daglige liv ved at tilegne sig den rigtige bevidsthed i henhold til vores sande identitet.

At være menneske betyder mere end overlevelse på et rent materielt plan. Essensen af ​​det at være menneske findes i den forbindelse, som vi deler med alle væsener på det åndelige plan. Ved at adressere både materiel og åndelig udvikling kan vi fremme væsentlige aspekter af et individs overordnede udvikling. Går hele vejen for at skabe et gunstigt miljø for vores elever, der giver dem mulighed for at skabe og forme deres egne unikke oplevelser gennem vores brede vifte af aktiviteter, hvor de fuldt ud kan omfavne deres identitet og opnå alle de færdigheder, som de skal bruge for at være ledere i morgen. Vi ser den sande styrke, som hvert enkelt individ rummer, og vi har gjort det til vores mission at transformere dem til naturlige ledere, der er klar til at indtage verden.

For mere information om ”Vinger til at lære: styrkelse af børn”, klik her.

Solidaritetskoncert

Under pandemiens højdepunkt blev vi beriget med en ekstraordinær komposition af kærlighed og håb, Rainbow of Endless Love-albummet. Den internationalt anerkendte fløjtenist/komponist, forsker, innovator, filantrop, Dr. De La Calle, komponerede og fremførte melodier, der blev indspillet og udgivet over hele verden af ​​Sony Music International Japan i november 2020. Sangene var inspireret af Gita Govinda, en berømt samling af sanskrit-lyriske digte inspireret af sjælens kærlighed i den østlige tradition.

Solidaritetskoncerten fortsætter denne rejse af musikalsk innovation ved at optræde med numrene fra Rainbow of Endless Love-albummet i nye omgivelser med musikere fra FN’s Symfoniorkester. Dr. De La Calle optræder som hovedsolist og spiller De La Calle Quena Flute® sammen med et kammerorkester dirigeret af Juan David Molano. Musikarrangementerne og kompositionerne til orkesterforestillingen vil blive forberedt af Dr. De La Calle og Prof. Jorge Grossman, direktør for Ithaca College Contemporary Ensemble (New York). Koncerten vil omfatte optrædener af børn fra den internationale skole i Genève. Det musikalske ensemble vil være en unik og ny fusion af musikalske stilarter og instrumenter fra latinamerikanske, indiske og europæiske kulturer (klassisk, jazz og pop/rock)

Overskuddet fra denne koncert går til uddannelses- og socialhjælpsprojekter i samarbejde med ”Food for Life Global”.

Læs mere om Rainbow of Endless Love albummet her.

En video af albummet er nu tilgængelig på den officielle Sony Music YouTube-kanal:

https://www.youtube.com/watch?v=2YY1apYi-Q0

Bogen – Dr. Luis De La Calles liv

Dr. Luis De La Calle er en af ​​de mest exceptionelle innovatører i musikverdenen. Han levede og studerede med de største musiklærere i Sydamerika, Japan, Indien og Europa i mere end tre årtier. Gennem denne rejse udviklede Dr. De La Calle sig ikke kun som en talentfuld fløjtenist og komponist, men var også på en rejse i åndelig vækst. I dag bruges hans kunstneriske og pædagogiske bidrag af FN til at fremme opnåelsen af ​​de 17 verdensmål for Bæredygtig Udvikling, med det formål at leve bedre og opnå fredelig fremgang for hele menneskeheden. Vi mener, at hans bidrag til menneskeheden, anerkendt de højeste steder, bør tjene som inspiration i hele verden. For at dele hans rejse med andre som inspirationskilde, er vi gået i gang med produktionen af ​​hans selvbiografi, som vil blive udgivet i trykte og digitale formater og på to sprog; til at begynde med: Spansk og Engelsk.

Wings to Learn Academy

Wings to Learn Academy blev grundlagt af Dr. Luis De La Calle og Luis Roberto Coto Hernández, for at dele hans vision om et menneskerettighedsuddannelsesprogram, der holistisk udvikler individet. Ved at tilbyde dem muligheden for at skabe og forme deres egne unikke oplevelser gennem vores brede vifte af aktiviteter, hvor de fuldt ud kan omfavne deres potentiale og få alle de færdigheder, de har brug for til at være ledere i morgen. Vi ser den sande kraft, som hvert enkelt individ besidder, og vi har gjort det til vores mission at transformere dem til naturlige ledere, klar til at indtage verden.

Peru

”Luis De La Calle fonden” har aftaler med National University of Education i Peru for at fremme den fulde udvikling af den menneskelige personlighed, menneskerettighedsuddannelse og forståelse af begrebet en verdensborger.

”Luis De La Calle fonden” har iværksat forskellige programmer for at yde hjælp til underprivilegerede børn, et vegansk madhjælpsprogram, der skaffer mad til underernærede og underprivilegerede børn, mens de samtidig opnår mange andre mål. Fordelingen af ​​vegansk, grusomhedsfri mad fremmer dyrs rettigheder, lærer om værdien af ​​plantebaserede måltider til at forbedre sundheden for krop og sind samtidig med, at man respekterer ligeværdighed af alt liv og reducerer antallet af dyr, der slagtes for mad. Distributionen af ​​plantebaserede måltider fremmer bæredygtighed og respekt for vores miljø ved at minimere miljøpåvirkningen, bruge mindre vand og have et lavere CO2-fodaftryk end ikke-plantebaserede måltider.

Food For Life Global
Food For Life Global
Food For Life Global
Skip to content