Om Vinger til at lære

At håndtere nutidens udfordringer kræver problemløsere, der bringer forskellige perspektiver til bordet og er villige til at tage risici. Vinger til at lære opstod ud af en ambition for at inspirere og støtte lærevillige sind og af et ønske om, at handlinger skal vægte mere end ord. Vi er en organisation drevet af progressive ideer, modige handlinger og et stærkt fundament af støtte.

Vinger til at lære blev grundlagt af Dr. Luis De La Calle og blev etableret til at gå hele vejen for at give vores elever et udviklende miljø, der giver dem mulighed for at skabe og forme deres egne unikke oplevelser gennem vores brede vifte af aktiviteter, hvor de fuldt ud kan omfavne deres potentiale og få alle de færdigheder, de behøver for at være ledere i morgen. Vi ser den sande kraft, som hvert enkelt individ besidder, og vi har gjort det til vores mission at udvikle dem til naturlige ledere, der er klar til at indtage verden.

Hos Vinger til at lære tror vi på, at lighed i uddannelse er selve essensen af ​​fremtiden. Hvem vi bliver, er resultatet af, hvordan vi bliver opdraget og uddannet i dag. Vores mål er at forme personligheder baseret på et grundlæggende socialt ansvar, sund livsstil og kulturel forståelse.

Vi stræber efter at gøre en forskel

Vores mission

Styrkelse af individer.

Hos Vinger til at lære er vores mission at bygge et samfund, hvor enhver ung person nemt kan realisere sit potentiale og nå sine mål.

Vores vision

Vores vision er at give individer et støttende miljø, der er afgørende for deres overordnede udvikling. Nutidens elever er morgendagens ledere og ved hjælpe af personlig opmærksomhed og vejledning, giver vi dem de væsentlige værktøjer, som de har brug for, til at blomstre som ledere i de kommende år.

Vi sigter mod at nå dette mål ved hjælp følgende mål:

Mål 1: At fremme det fulde menneskelige potentiale gennem en spirituel forståelse, der udvikles ved hjælp af kunst og uddannelse.

Mål 2: At anvende gamle og moderne traditioner som redskaber til at skabe en kultur af enhed, sandhed, fred og lykke.

Mål 3: At skabe en kultur af inspiration, innovation og kærlighed gennem kunst og uddannelse.

Mål 4: At facilitere den holistiske udvikling af individuel personlighed, karakter og velvære.

Mål 5: At anvende gamle og moderne musiktraditioner som redskaber til individuel og samfundsmæssig udvikling.

Luis De La Calle

Dr. Luis De La Calle – Vores grundlægger

Dr. De La Calle bruger scenekunst som et værktøj til at transformere folks bevidsthed, så de kan realisere deres sande potentiale. Han grundlagde Vinger til at lære for at styrke børn på deres rejse mod selvopdagelse og personlig udvikling.

Hans lære er baseret på det grundlæggende princip om, at det er en kunst at leve, og at et kunstværk er et udtryk for vores personlighed som helhed i forhold til vores fornuft og evner. Han har påvist, at undervisning i musik kan bruges som et effektivt redskab i undervisningen til at udvikle barnets karakter (menneskelige- og spirituelle værdier, social-emotionel intelligens og kreativitet).

Hans innovative tilgang til musikundervisning har tilføjet uvurderlig viden til området for grundlæggende færdighedsudvikling hos børn med et specifikt fokus på aldersgruppen 4 og 8 år. Dr. De La Calle forskning afslørede, at den glædesfyldte oplevelse af musikundervisning har en positiv indvirkning på tværgående læring for matematik og sprog; social-emotionel intelligens og kreativitet. Dr. De La Calle musikalske baggrund spænder over mange kulturer, traditioner og kontinenter.

Fra hans rødder som et vidunderbarn på Quena (andinsk endeblæst fløjte) og Siku (andinsk panfløjte) gennem sine studier hos den japanske ”Noh Theatre Master”, Mr. Hideo Kanze, til sit år med at studere vedisk filosofi og traditionel indisk musik , har Dr. De La Calle perfektioneret sine musikalske færdigheder i disse tre gamle kulturer gennem observation, lytning og imitation. Efter fem års studier i Japan og syv års studier i Indien gennemførte han en radikal ændring i studiet af den europæiske tværfløjte.

Mød holdet

Food For Life Global
Food For Life Global
Food For Life Global
Skip to content